دسته : -سمینار
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 108 KB
تعداد صفحات : 20
بازدیدها : 271
برچسبها : داروهای روانگردان قرص های روانگردان سوء مصرف مواد
مبلغ : 20000 تومان
خرید این فایلمعرفی سمینار در روانشناسی، پاورپوینت با موضوع سوء مصرف داروهای روانگردان
پروژه دانلودی پیش رو، سمینار برای دروس رشته روانشناسی، علوم تربیتی و دروس مرتبط است که با فرمت پاورپوینت و در 33 اسلاید قابل ویرایش جهت موضوع سوء مصرف داروهای روانگردان تهیه گردیده که در ادامه بخشهایی کوتاه از متن آورده می شود.
بخشهایی از متن سمینار
در اوایل دهۀ 1970 مصرف مواد مخدر ناگهان در میان جوانان و نوجوانان شایع شد و به صورت مسأله ای جهانی درآمد و ابعاد همه گیر آن به صورت یک موج از قاره ای به قارۀ دیگر گسترش یافت و در دنیای هیپیگری، ماری جوانا وسیله ای برای تفریح اشتراکی و گروهی شد و همراه با موسیقی و عشق به عنوان سه 3 رکن اساسی فرهنگ هیپی ها متجلّی گردید.
گفته می شود تمایل فرد به شنیدن آهنگهای عجیب و با صداهای گوشخراش و انجام حرکات دائم سر و گردن به صورت سریع و تند، شاید از اثرات موضعی استفاده از قرص های روانگردان باشد.
مشکل این آقت ویرانگر در دهه مذکور به چند کشور صنعتی ثروتمند جهان محدود می شد، اما اینک به یک معضل جهانی تبدیل شده و آثار تخریبی آن؛ بیشتر متوجه کشورهای توسعه نیافته شده است.
بعد از تریاک، هروئین، حشیش و ماری جوانا، اینک قرص های شادی بخش یا اکستازی جدیدترین سرگرمی شده است. استفاده از داروهای روانگردان در پنج سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است. این موضوع با توجه به عوامل دیگر، حامی پیامی نه چندان خوشایند برای جامعۀ جوان ایران است.
نام علمی اکستازی، متیل دی اکسی مت آمفتامین است. این ترکیب روان افزا به طور مصنوعی ساخته می شود. MDMA، ترکیبی جدیدی نیست. نخستین بار در سال 1912 یک شرکت داروسازی آلمانی به نام مرک (MERCK) با هدف ساخت ترکیباتی برای کنترل و مهار اشتها در افراد چاق، این ماده را تولید کرد. اما استفاده از آن تا اواخر دهه ی 1970 به تعویق افتاد. در این زمان، روان شناسان و روان پزشکان، MDMA را داروی مناسبی برای درمان اختلالات روانی و عاطفی، معرفی کردند. این محصول در دهه ی 1980 از انبار کارخانه ها خارج شد و مورد استفاده متقاضیان خیابانی خود قرار گرفت. در سال 1985، دولت آمریکا، مصرف این ترکیب را ممنوع اعلام کرد و مطالعات انجام شده در مورد حیوانات آزمایشگاهی در سال 1986، آثار مخرب اکستازی را بر سیستم عصبی نشان داد. ...
فهرست مطالب پاورپوینت سمینار
مقدمه
اکستازی (Ecstasy) چیست ؟
قرصها در بازار ایران
آثار مصرف
خطرات
عوارض دراز مدت
علائم تشخیص افتراقی و بالینی مؤثر در گرایش به اعتیاد :
الف ) عوامل فردی :
ب) عوامل خانوادگی و محیطی
ج) عوامل اجتماعی :
علایم هشدار دهنده برای خانواده :
منابع
خرید و دانلود آنی فایل